Sam, dobrá změna. Já teda jestli se můžu vyjádřit k UM - když jsem dávala už větším dětem v noci UM, tak jsem buď měla u postele ohřívačku a zalila jen připravenou dávku mlíka nebo jsem měla převařenou vodu v termosce, jak píše Pavla. Do mikrovlnky bych to nedávala - tam nedávám žádné mléčné výrobky, údajně se v mléku tvoří karcinogenní látky díky těm mikrovlnám, tak proč to pokoušet... Péťo koukala jsem na to a ta struktura šátku mi přijde dost hrubá, nevím jestli půjde dobře vázat a jestli v něm malýmu nebude moc teplo. Já mám Vatanai přesně tenhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=67815357&tab=3 (mrkni na to je za 900,- Kč dlouhý 4,5m), ten je taky tkaný a připadá mi akorát co se týče pružnosti a pevnosti, ale nemám s jinýma zkušenosti.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.