18.11.2013 12:49:14 :-) zaregistrovaná
Re: Pomoc s budováním nové kuchyně
tak jsme před necelými dvěma roky navrhla mojí šestou kuchyň, a pořád jsem se nepoučila dost.
Aktuálně máme hnědočernou pracovní desku i dřez. Budu měnit za pískovou v odstínu dvířek, nebo za umělý kámen. Ta deska je neustále omatlaná, dřez dtto. Nejde snad jen o vodní kámen, ale volila jsem ten levnější granitový, cca 7 tis. dřez, vanička, odkapávač, že je to nový typ výrobku za rozumnou cenu, a je nekvalitní. Ta černá barva se z něj prostě odírá, vnitřek je snad neumytelný. Podáváme reklamaci. Před dvěma roky ale nabídka tmavých desek byla naprosto ubohá, a v potřebných rozměrech jsme našli jen jednu. Ve světlých odstínech žádnou. Teď když tu byl kuchyňář kvůli té reklamaci, tak bych si z nového vzorníku vybrala snad 4!
Spodní skříňky - zásuvky naprosto nejlepší pro ukládání a organizaci.
Podlaha: v kuchyni může prasknout voda, nebo cáká voda z myčky. Rozhodně ne laminátovou plovoucí podlahu! Proč tam nemůže být například Novilon? měla jsem ho ve dvou kuchyních, a dokonalý. Pak ještě dřevěnou plovoucí (ale u myčky byl kobereček), a teď máme dřevěnou lepenou (kantovka). Do novilonu bych šla klidně znova.
Spotřebiče: aktuálně většina Whirpool, ale myčka Siemens. Moje poslední whirpoolka špatně myla bramborovou kaši, lezlo mi to na nervy, tak jsme si na myčce dali hodně záležet. Vařím na indukci, a příště bych volila širší varnou desku, protože vařím hodně, tak při obsazených 4 plotýnkách se mi ty hrnce hůř vejdou a obsluhují.
Odpovědět