Re: Zase jsem při učení se s prvňáčkem neudržela nervy na uzdě
ja kontroluji, jestli je ukol udelany cely (ukoly se u nas pisou ve druzine) kdyz junior chce, reknu mu, kde ma chyby (nekdy nechce) - ty pak pripadne opravi p. ucitelka, kdyz jeho zrovna nezajimaly.
ukoly jsou to meho ditete a ne moje. jestli bude gumovat a opravovat je jeho vec ne moje. a stresovat prvnaka mi prijde hrozne. jsem moc rada, ze ukoly dela rad (v tydnu ve druzine na to maji vyhranenou dobu, ukoly z patku se delaji doma a uz si na ne o vikendu i sam mysli), ze ho bavi si cist a psat, pise si svoje prvni slova, dvojslovne vety. je to krasne a nechci ho stvat tim, ze by neco musel s brekem prepisovat. a je jsem rada, ze znamky se u nas prvni rok nedostavaji. kdyz je neco hezky, ma u toho dite hvezdicku nebo smajlika. kdyz nic, tak vi, ze to asi neni zrovna na pochvalu. ale vidim na 3/4 listu hvezdicky a smajliky - hodne jich je opravdu motivacnich. jsem moc rada za nasi pani ucitelku - moc mi jeji styl vyhovuje a vubec neklade duraz na krasopis (to tu nastesti nepovazuje za dulezite skoro nikdo)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.