10.12.2013 9:03:47 Lassiesevrací
Re: Nesamostatný dospělý syn
Natali, já tomu věřim. Některé mámy jsou neskutečně hodné. Ale ono být trochu důsledný a snažit se děti vychovávat a vést k samostatnosti taky není žádný med. Jsi ten prudič rodiny, ale víš, že to děláš pro ně. Má tchýně je taky "neskutečně hodná", provozovala mamahotel, ale taky se švagr z toho osamostatňování do teď nevzpamatoval. A byl to pro něj šok, protože kromě společného bydlení s přítelkyní přišlo naráz i dítě. I s velkou podporou rodičů je pořád jak v Jiříkově vidění. Manžel byl naštěstí na intru a pak pár měsíců v zahraničí a nedělalo mu to problém.
Pro mě je to dost odstrašující případ, a radši budu rodinnej prudič, než udělat z dětí sociální invalidy. Prostě "bejt hodnej" má svá rizika.
Já mám hodnou tchýni. Opravdu je, je to skvělá babička. Ale právě proto, že je takhle hodná, nic po nikom nechce, všechno si naloží na bedra, šechno zkousne(včetně toho, že si od dětí nechá skákat po hlavě), tak my máme doma s manželem sem tam Itálii. Prostě takhle hodný člověk je lepší trochu dál od těla.
Odpovědět