Re: Jaké byly důvody rušení jeslí v devadesátých letech a zavedení tří až čtyřleté rodičovské?
My jsme dávali nejstarší holku do jeslí na začátku roku 2003, protože mě zavřeli do porodnice (nakonec z toho byly 3 měsíce) a muž musel pracovat (nevýhoda těch, co dělají na sebe). Měli plno, ale poměrně brzy se jim jedno místo uvolnilo, takže holku vzali. Jí se tam líbilo. A když šla za rok a půl do školky, tak chodila vlastně na stejné místo, jen o dveře vedle. Ale do těch jeslí chodila opravdu jen po tu dobu, co jsem byla v porodnici, pak už ne hlavně kvůli tomu, že tahala domů nemoci a zrovna když jsme přišly s holkama z porodnice, přitáhla střevní chřipku a to byla katastrofa. Já i muž jsme lehli tak, že byl problém mimča i vyndat z postýlky na nakojení, vůbec jsme se neudrželi na nohou . Tak bylo hned v jeslích jedno místo volné...ale myslím, že taky brali jen děti s trvalým bydlištěm na Praze 4.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.