| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

25.5.2014 23:17:58 Monika

Re: Trvanlivý žitný chléb bez konzervantů

Teda vůbec tomu nerozumím, ale z literatury vím, že dřív musel doma pečený chleba běžně vydržet 10 - 14 dní (a počítám, že se nepekl jenom žitný), častěji se prostě nepeklo. A konzervanty určitě nepoužívali, jen mouku, vodu, kvásek, sůl, takže evidentně to jde.
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Trvanlivý žitný chléb bez konzervantů KvětuškaS 25.5.2014 22:28
*Re: Trvanlivý žitný chléb bez konzerva... Ningit 25.5.2014 23:15
*Re: Trvanlivý žitný chléb bez konzerva... Monika 25.5.2014 23:17
**Re: Trvanlivý žitný chléb bez konzer... Vítr z hor 26.5.2014 7:56
**Re: Trvanlivý žitný chléb bez konzer... susu. 26.5.2014 9:56

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.