| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

25.5.2014 23:15:04 Ningit

Re: Trvanlivý žitný chléb bez konzervantů

Jestli je to chleba ze žitného kvásku, tak ta trvanlivost je podle mě zásluhou právě toho kvásku. Když si peču domácí kváskový chleba, vydrží nejméně týden bez problémů, ten celožitný i déle. Kvásek díky svému složení chrání chleba před plísněmi.
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Trvanlivý žitný chléb bez konzervantů KvětuškaS 25.5.2014 22:28
*Re: Trvanlivý žitný chléb bez konzerva... Ningit 25.5.2014 23:15
*Re: Trvanlivý žitný chléb bez konzerva... Monika 25.5.2014 23:17
**Re: Trvanlivý žitný chléb bez konzer... Vítr z hor 26.5.2014 7:56
**Re: Trvanlivý žitný chléb bez konzer... susu. 26.5.2014 9:56

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.