24.7.2014 16:48:24 1kulička
Re:
Hele, to jsem si taky říkala, vždycky budu hubená, mám to v genech ..a lup ho, 25kg nadvádhy během 2 let. Nejdřív dlouhodobý stres a nervový zhroucení (bylo mi asi 32 let), pak nával deprese - během 3 měsíců 10 kg nahoře...říkám si - hm, to neznám, to je zajímavý, ale v pohodě, nejsem ten typ, to rychle shodím....no neshodila a když jsem byla v lepší psych. kondici a myslela si, tak teď to půjde tak lup - a zraněný kotník, hole na půl roku, kdo to zná, pochopí, že nelze dělat žádný sport, naopak raději se co nejméně pohybovat, protože ruce z holí bolí, zvlášť, když trpíte na záněty šlach...no dalších 10kg....za 2 roky zase pohoda, začínám se opírat do nějakého sportu, kila začínají jít dolů...a lup ho - neplánované těhotenství...jestli si někdo myslí, že jsem ten ten typ, co při kojení hubne, tak naopak....za ceký těhu jen 8 kg, ale po porodu zase 4 kg nahoru....mám pokračovat?
To jsou opravdu všichni tak natvrdlý, že si myslí, že jsou ženský tlustý zkrátka z blbosti? Že včas nepřišly na to, že jedí moc? Nejvíc mě baví, když někdo napíše: pochopím, když je někdo nemocný atd... A co si skara myslíte? Má to ten člověk nosit na čele napsaný, proč ztloustnul? To jako neštěstí a nemoci se stávají jen výjimečně? Nebo než založí diskuzi tak má nahodit životopis?
Odpovědět