| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

16.10.2014 9:16:22 angrešt

Re: Domácí čokoládové pralinky - skladování

Ve spíži, v teplotě cca 10 - 15 st.
Očkované vydrží méně než temperované, očkování je zkratka, která vytvoří horší skladbu krystalů a víc pak vylézá kakaové máslo a přestávají být postupně lesklé.

Pro trvanlivost je zásadní náplň, důležité je klasicky při ochutnávání náplně vždy čistá lžička a nestrkat do ní olíznutou a celkově udržet v čistotě, pak má náplň trvanlivost docela slušnou, a to i ganache, pokud je dostatečně oslazená.
Odpovědět
Průběh diskuze (9 názorů)
Téma: Domácí čokoládové pralinky - skladování HelenaPa 16.10.2014 8:2
*Re: Domácí čokoládové pralinky - sklad... Františka85 16.10.2014 8:6
**Re: Domácí čokoládové pralinky - skl... HelenaPa 16.10.2014 8:19
***Re: Domácí čokoládové pralinky - s... Eržika. 16.10.2014 8:43
****Re: Domácí čokoládové pralinky -... HelenaPa 16.10.2014 8:47
*Re: Domácí čokoládové pralinky - sklad... angrešt 16.10.2014 9:16
**Re: Domácí čokoládové pralinky - skl... HelenaPa 16.10.2014 9:22
*Re: Domácí čokoládové pralinky - sklad... sourir 16.10.2014 10:36
*Re: Domácí čokoládové pralinky - sklad... Fren 16.10.2014 17:43

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.