11.2.2015 12:15:51 Anni&Annika
Re: jak podpořit talent?
Yuki...geologii uz mame taky za sebou...nezapomenu, kdy jsem na jedne plazi sedela jak praclovek, dite mi nosilo zajimave kameny a ja je musela mezi dvouma kamenama rozbijet. Jeste ze na me moc nebylo videt. Pak usoudila, ze by je chtela brousi a umelecky zuslechtovat a gravirovat, tak ji tatinek koupil celou vybavu od Dremel, ma to i s upevnenim na stul, takze ma ve sklepe dilnu s ponkem /zelezny stul s drevenou deskou/...no, aspon jsem mela haloweenskou dyni hotovou raz dva i se vzorem, tak to tam neni zbytecne
Pres leto to vypada, ze zacne sama jezdit na plachetnici /opti/, takze doufam, ze po nas nebude jeste vyzadovat vlastni /a nebo zrovna prenechani nasi velke rodinne lodi/. Nafukovaci clun s motorem uz ma, kdyz tak vas na ten island dopravi. Na mori je jak doma
Jo jo...ty zajmy a nadani neco stoji
Jinak u nas tu logiku objevili uz v predskolnim veku, takze o ni vime a ani se nedivime, ze ji jde matika. Ale dite o ni stoji jen v mezich uciva, takze ji nic nenutime. Predstava ze mam doma druhou moji matku me docela desi...
Odpovědět