na tohle je nejlepší náplast mít více dětí-myslím na to se nenechat vytočit, já mám ráda pořádek, první dítě extrémně pořádné a to včetně puberty, dokonce kritizuje i můj podle mého docela dobrý pořádek, jako strašný bordel, druhé dítě extrémné bordelář na oblečení, na pokojíček, na všechno, hodně čistotná a náročná na servírování jídla a čistotu jídla, třetí dítě docela pořádné na pokojíček, ale nikdy si nemyje ruce, ani pojídle ani před jídlem a má je neustále upatlané a od toho upatlané všechny věci, je to neléčitelné a moc se to asi nezmění
když vidím jejich otce a tchýni, kteří dojí kuře rukama a jdou si utřít ruce do UŤĚRKY aniž by si je umyly mýdlem, tak už chápu všechno
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.