Kalali, tímhle maloměšťáckým přístupem k lidem se ale možná ochuzuješ o krásná přátelství. Já jsem také kdysi byla povrchní snob, škatulkující lidi podle oblečení, mluvy a nevím čeho ještě, ale pár lidí mě z toho vyvedlo a zpětně jim velmi děkuji za životní lekci a otevření očí. Lidé jsou opravdu nesmírně pestří a neexistuje jen pár druhů, rozlišitelných podle košile. S každým nemusíš mít společné úplně všechno. Já sice třeba také nerada koukám na muže v botaskách a barevné šusťákové bundě, manžela v takovém úboru bych nechtěla, ale jako kamarád může být takový člověk k nezaplacení. Nemá holt vkus na hadry, no a co - každý máme nějakou slabinu.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.