Janča je tady
, jen pekelně líná psát, vy jste se do toho s Leff tak daly, že jsem ze začátku vůbec nestíhala reagovat a pak už jsem měla strach, že na něco zapomenu...
Tak alespoň to, co mi v mé děravé hlavě uvázlo... Leff gratuluji ke školce pro K., výborná zpráva
a držím palce i vám, aby to vyšlo i Tobíkovi! Obě máte můj obdiv, že jste úspěšně zvládly takové příšerné vyšetření, jste fakt statečné!
Neštovice trochu závidíme, ale teď už je stejně asi pozdě Matyho nakazit, protože za měsíc má naplánovanou tříletou a očkování, takže to vy stejně nevyšlo, tak zkrátka počkáme, až to přijde odjinud. Dietu jsem raději ani nerozklikla, abych se zbytečně nenervovala, opět máš Leff můj obdiv
, jsem měkká a tlustá, ale zatím spokojená, tak až mne to bude otravovat hodně, taky se třeba odhodlám, jen to počáteční číslo na váze mi bude stačit stlačit na 8 a ne na 6, jako tobě
. Maty odjel dneska do Brna a dokonce jsme to poprvé zvládli bez belké scény a křiku, no musím skromně podotknout, že jsem ho předávala já, protože Miky je v práci
, ale ono to i tím bylo pro něj snazší, protože od Miky se přeci jen hůř odtrhává, navíc cítí, že i jí je smutno(i když se snaží působit v pohodě) a brnká jí na city... No a já mám do neděle klídek, protože Miky s Verčou celý víkend hlídají zahrádku a Katka odjela pro změnu taky k tatínkovi, takže vegáááč
jo a ještě tu chybí smajlík, který si čte...