6.5.2015 11:39:44 Sanela123
Re: Dodejte mi prosím odvahu k ukončení manželství
Zdravím Tahiti, vím, že teď na realitu všedního dne asi je těžké myslet, ale mám rozvod za sebou a to pěkných pár let, ale dnes vím, že kdybych uvažovala tenkrát reálně, bylo by možná všechno jiné. Podotýkám, že jsem moc ráda, že jsem vše zvládla a odešla. Jenže jsem měla naivní představy o všem, co se týká reality všedního dne. O čem mluvím?
O tom, že mě můj tenkrát ještě muž odřízl od společného účtu, kam jsme přispívali oba a pozdě jsem si zažádala zaměstnavatele o zasílání platu na jiný účet. Takže jsem měla fakt finanční potíže. A i když mi pak OSPOD pomohl, bylo to na dlouhé lokte a další a další problémy. Jenže já MUSELA odejít. Násilí a týrání.
A hlavně jsem bydlela u jeho rodičů sice bokem, ale fakt blízko.
Proto bych já v tvé situaci zkusila zůstat v bytě, jeho požádat ať k ní odejde, ale finančně se o nás bude starat tak jako dosud. A hlavně rozvod bych řešila až za nějakou dlouhou dobu. Holka...rozum do hrsti!!!
Máte dvě děti a ty budou chtít to, co mají ostatní a jestli na finanční podporu dětí budete dva.....je to snazší. A dokud budeš manželka.... no snad jsi z té spleti mých slov pochopila, co jsem chtěla říci.
Vím, ono se mi lehce říká, ale jen se zkus oprostit od emocí. Budu držet palce ať už se rozhodneš jak chceš.
Odpovědět