Re: Dodejte mi prosím odvahu k ukončení manželství
Jedna moje známá takhle nafackovala milence - ulevilo se jí velmi. Milenka si to ovšem nechtěla nechat líbit, takže dala oznámení na policii. Tam ta má známá vysvětlila, o co šlo a předali na to úřad k šetření. Tam se musela dostavit ona i poškozená a vysvětlit situaci. Ta má známá řekla - no, bylo to prý v rozrušení, nicméně fackovat nikoho nemám, tak jsem dostala pětikilo pokutu - ale za tu srandu to teda stálo. Venku načuřená milenka něco pípla a ona jí prej řekla - ještě mi přijdeš na oči, tak dostaneš znovu a pár facek to nebude. A jak říkala - za to pětikilo to stálo a jí se ulevilo. Takže v tomto případě bych facku taktéž omluvila.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.