Re: Dodejte mi prosím odvahu k ukončení manželství
A proč ty by ses měla stěhovat? Já jak se znám a prožila jsem něco podobného dokážu být pěkná potvora. Jestli by k ní chtěl náhle odejít, tak bych klidně i v noci zabalila pár věcí, aby se pro ně ráno nemusel doma zastavit. A dokážu se i tvářit že ho úplně chápu. Potom totiž neví na čem je a lépe se s ním mluví. A určitě bych se s ním na ničem nedomlouvala, ale jasně mu přednesla jak si to představuješ ty a vyhovovalo by to tobě. Já jsem ještě tak hnusná že jsem schopná se ke slečně vloudit na kávu, v době kdy tam je on, a nechat se od ní obskakovat. A u kávy jí pochválit jak má krásnej byt, takže z našeho starého opotřebovaného vybavení nebudou nic potřebovat. Děti si vyzvedněte ze školky v pátek, protože já odjíždím na celý víkend pryč a pojedu v pondělí ráno hned do práce.... Žádný ulehčování. Ať si to pěkně oba užijí. Hodně síly.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.