tohle mě vždycky zajímalo, jak vegetariáni řeší. Pokud jedí v institucích, klidně bych se na to vybodla. Leda jim koupit sem tam svátečně nějaké bio košer... maso a třeba modlitbou se tomu zvířeti omluvit, pokud to maso vyžadují.
Já třeba dětem nekupuju žádné čokolády ani bonbony, mají toho dost od babičky a často dostávají i ve školce. Taky doma nejíme vepřové ani kuřecí a rybu výjimečně českého pstruha. A celkově ho jíme málo. Výjimečně buřta na oheň, když je třeba nějaká akce ve školce (neznáte někdo nějakou třeba krůtí alternativu?)
Avšak děti znají párky a škemrají, takže jednou za čas podlehnu a snažím se vybrat co nejkvalitnější a nejmenší balení a stejně z toho mám pak blbý pocit.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.