Někde jsem se myslím zmiňovala, že alimenty nemám žádné, otec dětí má na ně exekuci, ale je to bezprizorní případ a ani exekutor nic nezmůže:-(...Je to tak, jinak než postupně a hlavně pomalu to asi nepůjde...i když mě to drtí, protože jsem tu už osm let a vyhlídky žádné:-(...Žiju z rezervy, co jsem si po kouskách ušetřila na rodičáku a něco málo dostala z jednoho prodeje - mám peníze asi na rok a kousek a pak fakt skoro nic, než ten vzduchu - čili 1000,- přídavky. Nevím, jak se to dělá, ale asi nás počítají do společné domácnosti tak jako tak. Když byl bratr bez práce a žádal o nějaký příspěvek, sečetli nám jen celé rodině životní minima a nedosáhl na nic...tak jsem se ani na nic neptala, protože tuším, že by mě poslali zpátky domů, ať se o mě starají rodiče, jak bylo řečeno i jemu a mnohým jiným, kdo to v podobné situaci zkoušeli...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.