kdyz bys pracovala, tak muzes dostat nejaky prispevek na bydleni nebo pridavky, takzi si nemyslim, ze by to byl problem. Vsechno jde, kdyz se skutecne chce. Zacatky jsou tezke, ale i tak to je zvladnutelne. Ja jsem se prestehovala, abych pokryla najem. Nasla si 1kk za 5000kc i s poplatkama a delala jsem roznaseni letaku, to jsem mohla delat i s dcerou v kocaru nebo satku a tak jsme zili, nez jsme se dali dohromady s manzelem. Ted mame tri deti najem 10 000 s poplatkama a manzel ma prijem cca 17tisic ja mam rodicovskou 3800,- a co si prividelam. Neni to nic moc, ale vcelku se nam dari a zlepsuje se to. Dulezite je chtit. Jo a hlidani nemame a nemeli jsme.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.