To znamena, že by mi dali příspěvek na bydlení plus ještě celou částku za životní minimum k tomu, nebo jen nějakou jeho část? Když jsem si to počítala na kalkulačkách na netu, životní minimum máme 7020,- a příspěvek na bydlení by mi vyšel něco málo přes 7000,- ale je to počítané zvlášť....tolik by mi asi dát dohromady nemohli,nebo ano? Je to docela dost....plus kamarádka říkala, že když otec neplatí výživné, pak bych měla v tomhle případě i nárok na to, aby mi ho zaplatil stát a oni ho pak po něm vymáhali...měla to tak, ale nakonec jí bývalý alimenty platí, tak to nemusí využívat....nemá s tím někdo zkušenost? Dívala jsem se na byty a 1+1 nebo 1+kk v tom městě vyjde na zhruba 5500,- plus energie. Tohle je 6000,- plus energie...takže to zase tak markatní rozdíl také není...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.