Re: Vynechávat tréninky kvůli nadměrné zátěži?
Děti jsou 10+12. Normálně mají v sezóně trénink také 4x týdně, také se vracíme večer (a funguje to naopak, přijedou, mrtví padnou do postele a ráno v pohodě), baví je to a jsou nadšené, mají dobrého trenéra, ale teď je letní příprava, to znamená nedělají svůj sport, má je jiný trenér, který dělá právě tyto zátěžové tréninky. On je super, děti ho mají rády, tréninky má dobře připravené on sám jede jako stroj, na trénincích ho stíhají snad jen naše děti. Jen mi jde o to, že jsou zkrátka z mého pohledu přetažené. Jsou protivné, všechno je bolí, bolí je hlava, tváří se nemocně, když by se ostatní děti dozvěděly, že jim dělám pauzu kvůli únavě, byly by na ně hnusné …
A co zkusit si přesně takhle bez emocí s kondičním trenérem ale i s týmovým trenérem promluvit.
Rozhodně bych je neomlouvala z důvodů únavy bez předchozí domluvy. I když opravdu únava může být a trenér to nemusí vždy za ten čas na tréninku poznat
Jak bude reagovat na takovou omluvu trenér, jak tým? A co si ponesou do života?
Sport je i o zodpovědnosti nejen k sobě, ale i ostatním a jestliže jsem se dobrovolně k něčemu rozhodl tak pak je to má povinnosti a ta platí i tehdy pokud jsem unaven. /ne nemocen, to je rozdíl/
Odpovědět