Re: Obrovská tolerance Čechů k pití akoholu u svých dětí
Nejednou jsem viděla rodiče, kteří dávají batolatům lízat pivní pěnu. Trochu piva po kačeně jsme dostávali i my, ale já ani ségry v tom nepokračujeme, ale jsme spíš výjimky. 15leté dceři na různé akce kupuju nealko pivo- ovocné, jí chlast naštěstí smrdí, nedá si ani zákusek kropený alkoholem. Předpokládám, že už si někde lokla, ale vím jistě, že to nebylo před 14. rokem. Alkohol je tady tolerovaný obecně. To, co vadí mně, považuje valná většina lidí za zdravotní dávku. Na obecním lampionovém průvodu se podával punč a svařák. Nalívali to mladí chlapi (tak 30 let) a malým klukům (9-12 let) na požádání přidávali do punče svařák. Sprdla jsem je a hlídala, aby v tom nepokračovali. A lidi, včetně rodičů popíjejících hochů, na mě zahlíželi, jakože, co se starám a že přeháním.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.