Re: Obrovská tolerance Čechů k pití akoholu u svých děti.
Pokud to bylo na mě, tak ne. Jednu dobu, kolem 20 let, jsem byla asi ve stádiu nebezpečné pití. Pak jsem potkala starou alkoholičku a přestala pít na několik let úplně. Po pár letech jsem zas občas něco vypila, ale nenávidím, když jsem opilá, nemám ráda, když mi tuhnou mimické svaly. V ten moment si dám třeba hodinu pauzu. Takže od těch 20 let jsem byla opilá jednou, a to jsem buď vypila metylalkohol nebo mi někdo něco hodil do pití, protože jsem ze 2 panáků blila 2 dny. Chlast nechci doma kvůli manželovi. ten si kupuje pivo, na místní názory je zcela v pohodě, ale mně to vadí, já nemám ráda, když si dá častěji třeba jen jedno pivo. Má pak výkyvy nálad. Navíc má sklon k závislostem a já mu radši tu cestu k závislosti usnadňovat nebudu. Navíc mi ten chlast nic neříká, občas dostanu flašku vína, tak si ji během týdne vypiju, ale sama si nekupuju nic a nemám potřebu jen tak doma popíjet.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.