Re: Obrovská tolerance Čechů k pití akoholu u svých dětí
Kahlan, u nás doma kouřil jen můj strýc. Máma nekouřila, protože se po tom v dětství pozvracela a nechutnalo jí to. Můj otec nekouřil, sestry otec nekouřil, babička nekouřila, děda kdysi ano, ale v době, kdy jsem se narodila už ne. A obě se sestrou kouříme. Bývalý manžel je z rodiny nekuřáků (ani jeden rodič nekouřil), on kouří, jeho sestra ne. Současný manžel je z rodiny, kde kouřil jen otec, matka ne, a kouří. Těch vzorců je hrozně moc. A asi je v tom dost podstatný, jestli ti to kouření napoprvý "sedne". Komu je po tom blbě, ten se tomu hodně často vyhýbá napořád - zažila jsem to u několika kamarádek. Komu to zachutná, ten v tom spíš pokračuje. Bohužel ségra i já jsme z těch, kterým to zachutnalo. Kdybychom se poblily, dost bychom ušetřily. Když tedy nepočítám, že je to nezdravý.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.