Monty, příklad moje rodina letos. Letenky 4x1200 kč zpáteční, ubytování 4 noci po 90 librách za celou rodinu ve 3* hotelu včetně snídaně. Doprava Gatwick centrum a zpět včas koupená jízdenka za cca 40 liber. Oyester card denně cca 6.50 liber za dospělé, děti zdarma. Harry Potter filmová studia rodinný lístek cca 100 liber. Další vstupy už nebyly. Peníze jsou, s těmi nebojujeme, ale nebyl důvod, protože ta nejlepší muzea jsou v Anglii prostě zdarma. Obědy sandwich měla deal, což jsou 3 libry a večeře vždy nějaká restaurace. Do 50 liber jsme se vlezli v pohodě vždycky. Dopředu jsme si zjistili, kdy se zvedá Tower bridge, objednali zdarma vstup do mrakodrapu Walkie talkie a tam dali kafe za necelé 3 libry. Ten výlet jde udělat mnohem levněji, když chceš. Mám osobní rekord 14 000 3 noci komplet se vším pro 4 osoby. Pravda byl to únor. Ale za 20 000 už můžeš mít zrovna slušný prodloužený víkend v Londýně za celou rodinu. Dublin jde taky dobře. My takhle cestujeme s dětmi několikrát ročně. A fakt moje zkušenost, s těmi zájezdy opakovaná, byla šílená. Děti trávily hromadu času v autobuse a ty památky viděly akorát právě z dálky z autobusu. To si to s nimi zařídím sama. A mmch vánoční dárek budou letenky do jednoho velkého evropského města. Nic anglického teda. Zpáteční letenky jsem pořídila pro 4 lidi za 2400. A za hotel na 3 noci jsem dala 4500 za celou rodinu. Včetně snídaně
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.