26.12.2016 13:52:17 Zufi.
Poté, co jsem předvánoční depku zahnala Lexaurinem, bylo vše OK. Tím netvrdím, že je samospasitelný, smutek nevyléčí žádný dryják, to jen pro rýpalky vysvětlení, Už to neberu, ale mám v šuplíku.
Kluci byli úplně v transu, mladší dcera nečekala jeden dárek, starší měla největší radost z obálky ( no jo, rozmazluju ji, MMCH exde*** je ani nepozval , natož dárek (myslím své syny)). Teda jeho syny, ale asi chápete.
Včerejší rodinná návštěva proběhla super, akorát nás bylo 11, a to je až až, dneska bude další část rodiny, ale jenom 9.
Tradičně se něco rozbije, vloni pračka, včera myčka, ale manžel ,,něco,, udělal a te´d funguje, jeho oblíbený vtip-po dotazu, co udělal a co tomu bylo, pověděl, že mi to řekne, ale pak mě musí zastřelit.To je asi z nějakého filmu, jemu to přijde vtipné, no stejně by mi ta informace nebyla k ničemu
.
Tak ať dopadne zbytek svátků všem i nám příjemně a ne blinkání ( předloni starší vnuk) aj.
Nemyslím ubliknutí, ale ,,blití,, celou noc a následně pohotovost, ale nic z toho naštěstí nebylo.