Dobre to bylo. Deti byly den před SD bruslit, trenéři udělali i nadílku. Na SD jsme nejdřív dopoledne dělali všichni čtyři (manžel a ja s dětmi) brsalat, což se mi líbilo. Oproti jindy jsme po "obědě" nesli na prochajdu (lilo jak z konve a manželovi mamku boli noha), ale švagra napadlo zajet na hřbitov zapálit svíčku, tak to jela tchyně s nama a byla dojata ze jsme jeli všichni, a pak jeste svagrova nas vzala na jeden hřbitov v jiné obci, kde při svém genealogickem pátrání narazila na hrob prapredka, o kterým ani tchána nevěděl, takže zajímavý. Vecer dárky potěšily, i druhy a třetí den u obou rodičů. Akorát jsem smutná ze segry a její situace s manželem, uz jsem myslela ze ona se postavila na vlastní nohy a nenechá se od nej manipulovat, ale je v tom zase a ti mezitím měl její drahý i opletacky se zákonem (které by každé normálně uvažující ženské daly ten poslední impulz k odchodu a ji to akorát přimělo vzit ho pod svá ochranná křídla) :(. Tak doufám, ze za rok to bude lepší - pro ni.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.