Předkrm - salát z kuřecím masem jsem modifikovala nejsnáz, vynecháním masa U nás se polívky dělají normálně dvě - podle tradic v rodinách - rybí a hrášková z uzeného vývaru. Třetí byla tedy ještě hrachovka prostá ze sušeného a mraženého hrášku. Saláty dělám dva i normálně - klasický a bramborový s pórkem a citronem bez majonézy. Podle chutí a tradice plného stolu míváme smaženého kapra a kuřecí řízky, přírodního lososa. Protože vím, že dotyčná nemusí smažené (nemusela ho ani v době, kdy ještě maso jedla) hrábla jsem ještě hlouběji do alternativy a pokusila se odvařit robota na RAWkapříkovi: https://www.hanatrncakova.cz/stedrawvecerniblazenost/. Bylo to překvapivě dobré. Zmrzlinu s ovocem jsem mohla vyrobit pro všechny stejnou, smetana ani maliny nikomu nevadí.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.