Re: Život vyšší střední třídy se 70 tisíci hrubého
Monty,
ale jdi.
Člověk s hypotékou zdaleka nemusí být jejím otrokem, to bys pak byla otrokem celej život, protože nějaký prachy potřebuješ furt (na nájem/jídlo...).
Hypotéka se dá (dala) nastavit i poměrně lidsky, a taky je potřeba na to myslet, dokud je člověk mladej, svobodnej, hodně vydělává , nemá kde bydlet, takže VÍ, že bude někdy něco takovýho potřebovat.... a proklamativně několik let vykřikuje, jaká blbost je pořizovat si něco svýho a investovat do toho... no tak ten bude třeba platit celej život nájem (stejnej nebo ještě vyšší než ta hypotéka, ale nezbaví se ho do smrti ) to se mu teda fakt VYPLATÍ.
A taky je dobrý si uvědomit, že na to, aby od předků něco dostal, tak se museli a někdy dost tvrdě uskromnit ti předci. Když to neudělali, tak holt je první na řadě ten člověk sám, jestli teda nechce mít holej zadek. Sám všecko projíst, dokud mám, prošvihnout řadu šancí a pak si stěžovat, že jsem otrokem, to jde zcela mimo moje chápání.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.