1.3.2017 13:17:01 77kraska
Re: Život vyšší střední třídy se 70 tisíci hrubého
Monty, nektery veci nenahradis...protoze jsou necim zvlastni, i obleceni/obuti/vybaveni, protoze Pepince sedi zrovna tyhle boticky/saticky/lyzicky, ktere se uz nedaji sehnat nebo jsou z Nemecka nebo od zemrele babicky blablabla, takovych diskusi jsem uz slysela hodne, takze ja si nic nepujcuju
nam se stalo, ze dcera mela plastovou kolobezku, pujcila jsem ji znamym, ale muj partner prvni veci po dceri schovava, prvni boty, prvni lyze, prvni lyzarskou kombinezu, dokonce prvni jeji jégrovky z moiry, prvni trikolku, on je v tomhle divnej, pak holt ma tuny veci, vozi to na chatu....a ja jsem tu prvni kolobezku pujcila znamym, jim se rozbila, tak ji vyhodili, meho partnera malem odvezli do Bohnic, ze nebude mit schovanou prvni dcery kolobezku
mne to pripomina ten americkej film, nevim, jak se jmenoval, komedie, jak prachata dvojice mela maleho synka a oni meli v dome udajne nejaky "poklad" a sli po nich zlodeji a nakonec se ukazalo, ze poklad je mistnost, kde maji vsechny veci po synovi, kocarky, postylky, dupacky, kolobezky....tak my to mame stejne
Odpovědět