Re: Život vyšší střední třídy se 70 tisíci hrubého
mila zlata Zefyr, koukam, ze ctes jen to co se ti libi. Ty roky sedi, protoze jsem je zazila na vlastni kuzi. Ja nevim, rozvadela ses nekdy? Byla jsi rozvedena za mesic? Normalne doba do rozvodu trva nejakou dobu. U nas ten zlom prisel, kdyz bylo velke dceri 13. Ze dne na den jsem byla bez koruny, dokonce i bez sve vyplaty, co chodila na nas spolecny ucet. Nejdriv jsem resila alimenty na dite a taky opatrovnivnictvi a vsechno kolem toho. Pak prevod domu /nechapu, kde jsi vzala, uze jsem ho nechala ex. Tomu zbyly vsechny nase miliony a jina bydleni/, pak jsem zazazdala o rozvod. Rozvod probehl az v roce 2001, to bylo dceri 15. Me bylo kousek pred 40. Takze od jejich 13 od roku 1999/ jsem se o dceru starala sama. Od roku 2004 jsem spolecne se svym nyni manzelem, 2006 se narodila mladsi dcera. V jejich 3 jsem nastoupila do prace, ale bylo to s problemama /meli na tom miste nekoho jineho/ a tak jsem odesla a nastoupila do nasi rozjizdejici firmy /cca pul roku v behu/ v jejich 6 letech, kdy sla do skoly. Do te doby jsme meli slusne prijmy a mohli jsme dost odkladat, takze se zalozenim firmy jsme nebyli odkazani na kredity. Nas vyrobek stoji ale kus cca 300 000kc, tatkze jsem se museli dost ohanet, abychom platili dodavatele a lidi. Vsadili jsem na to vsechno. Taky to nemuselo klapnout. Takova sazka do loterie. Manzel mel strategii co s tim a hledal partnera, ktereho nasel. Ma licenci na nas vyrobek Ten taky chtel, aby se manzel stal jeho zastupcem /jeho vyrobku, ktere se nymi v Nemecku pro nemecky trh z casti vyrabi a montuje/ pro nemecky trh. Sazka do loterie ktera vysla, ale nebyla bez problemu. Taky jsem tu psala, s cim jsem v te dobe musela vychazet. Tady se mi hodilo moje naucene hospodareni. Takze na konci druhe tridy nasi male jsem se stehovali do Nemecka.
Kdyz uz minis nekoho kritizovat, tak si aspon dohledej vsechno. Takhle pusobis dost povrchne.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.