Za mne v pohodě, jen samá pozitiva, i jako matka učitelka i jako dcera matky učitelky. Ono se s tím musí taky umět pracovat.
Ani já ani moje mamka jsme nikdy nijak neorodovaly, (styděla bych se, žebrat o výhodu pro dceru z pozice "já tu učím tak jí vyhovte"), spíš jsme se obě dozvídaly věci ve stylu "procvičte s ní tohle, nejde jí to, budeme na to psát...) Občas se pokusil nějaký kolega matce na mne žalovat jako že nezdravím a podobně, jeden velice laskavý kolega bral mou naprostou dutost jako pubertální vzdor a poprosil! maminku, ať mi domluví, ať tohle nedělám... A ještě jsme se jako dcery učitelky dovalily ke spoustě výletů na zalepení neobsazených míst... Za mojí dcery to už s těmi výlety tak žhavé nebylo.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.