Já teda z EU odejít spíš nechci, ale mám k ní asi tak milion výhrad a pomazánkový máslo je jedna z nich. Ne to pomazánkový máslo jako takový nebo jeho název, mně je zcela fuk, jak se ten produkt má jmenovat, beztak to nežeru, ale už to, že někde v Bruselu musí existovat úřad, který někde sídlí, někoho zaměstnává, čerpá peníze nás všech na něco tak absolutně zbytečnýho, tak to mě se@e. A kdyby to byl jenom jeden úřad. Evropská unie živí desítky a desítky podobně zbytečných orgánů, úřadů, institucí. A co je nejhorší, ty instituce potřebuje vykazovat nějakou činnost a tak prudí lidi. Obtěžuje je jejich výkazama, návrhy nových směrnic, nařízení. Z původně hezký myšlenky vznikl obludnej byrokratickej moloch.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.