Máme se nejlíp, jak jsme se kdy měli, ale budeme vystupovat z EU, protože... protože co? Zakázali nám pomazánkový máslo? A to je jako důvod?
Monty,
proč sem taháš pomazánkový máslo?
Máme se nejlíp, jak jsme se kdy měli (no, jak kdo)....ale ta cena je pro mě osobně nepřijatelná a kdybych se mohla o téhle ceně rozhodnout dopředu, nepřijmu ji. Tou cenou myslím komplex, systém, současné fungování a současná pravidla EU, ne tvoje pomazánkové máslo, aby bylo jasno. Připadám si stejně, jako když na regále je cena 9:90 a namarkují ti 19:90. Je jen na tobě, jestli to něco chceš i za ten dvojnásobek. Já ne. Tečka, hotovo. A pomazánkový máslo (zahnutý banány a já nevím, co by tě ještě mohlo napadnout mi tu vnucovat) si můžeš nechat od cesty.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.