Taky jsem proti zavedení školného, přímo před volbama to u TOPky chápu jako popupilistické výkřiky ve snaze přiblížit se věčně nespokojeným rejpalům. Dost nemile mě to překvapilo, devalvuje to pro mě možnost vzdělání pro všechny i hodnotu vzdělání a vědy jako takové. - nemyslím si, že placení školného na 1.VŠ nějak dramaticky vyřeší situaci ve školství a ostatní náklady na studium jdou i bez školného do tisíců -nesouhlasím s tím, aby mladí lidé vstupovali do života za současné situace na trhu s bydlením zadlužení -mám vystudovaný humanitní obor - práci jsem měla vždycky, i když ne třeba takovou, jaká by se mi líbila -jako jeden z přivýdělků jsem učila na soukromé VŠ, placení školného kvalitu výuky neovlivní -mám jen jednu dceru, proto jí můžeme od narození spořit na vzdělání i bydlení, u vícero dětí by to nešlo
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.