Jasně, studenstská půjčka vše spasí - on každý bude nadšeně začínat po škole mimálně s půl mega dluhem (zvlášť při těch platech - učitelé, zdr. sestry, soc. pracovnice...). To se pak skvělě řeší bydlení, zakládání rodiny - no co, tak založí rodinu v 55 až si na to našetří. Kdo chce titul si zaplatí už teď bohužel - ať už uplácením kantorů na státní VŠ (měla jsem takového spolužáka) nebo "když už si tu soukromou školu platím, tak mi ten titul musí dát." Zavedení školného by vedlo ke dvěma věcem: zvýšení počtu studentů, kteří budou mít výše zmíněný přístup a rezignací na studium u nadaných jedinců z horších poměrů. Vysledkem bude jen další rozevírání nůžek mezi bohatými a chudými a kastatce obyvatelstva. MMCH, není bez zajímavosti, že školné prosazují převážně bohatší jedinci, kteří už teď školné na soukromých školách platí (platím já, tak ať platí i ostatní) navíc často z Prahy či jihého velkého města (pár tisícovek za školné nic není, ale neuvědomují si, jak finačně náročné je utáhout na škole dítě 200km daleko - tzn. dopravné + ubytko.... zvlášť když je dětí víc, a rodiče jsou v kombinaci pečovatelka v domově důchodců a udržbář tamtéž) Jo a bohatší měšťáci jsou přesně cílovka TOPky.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.