Jojo, na pohotovosti vynadáno, co tam vůbec lezu, u praktika, co že jdu tak pozdě, proč jsem nejela v noci na pohotovost (nálepka nezodpovědná matka lesana). Teď třeba bolest břicha + horečka - zástup za dětskou poslal dítě pro sichr do Motola, tam po hodinovém čekání doktor dítě vyšetřil pouze pohmatem a poslal domů, že to bude střevní viroza nebo větry. Bolest přestala, ale horečka ne. Tak znova k dětský, byla z toho byla angína, nechápu proč někdo z nich neudělal CRP, když měla horečku. To je běžné a levné vyšetření a nejspíš by to vylítlo i toho zánětu slepého střeva, ne? JInak teda jsem u toho břicha čekala sono, to mi přijde jistější než dieta a budem čekat, co bude dál Nebo je tam nějaká překážka?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.