K tématu, byl reakce už na druhý návrh této kariéry pro tebe. Zpět regulační poplatky. Proč pred zavedenim jeceli lekari, že ne. po zrušení něco, ze ne. Neplacení druhého odborníka by mě i dceru možná stálo život. Viděla jsem za svůj život až příliš nekompetentní rozhodnutí lékařů.. Třeba toho co propustit 79 prateta žijící v bytě samotnou s komplikovanou zlomeninou po celém dnů po ambulancich dehytratovanou zmatenou s rozloženy cukrem. jediní příbuzní na druhém konci republiky s tim, že není důvod k hospitaci. No jsem moc ráda, že systému ty peníze ušetřil. Nebo lékaře, kterého jsem půl hodiny musela nutit, aby si přečetl zprávu jiného lékaře. Ano naštěstí znam i spoustu lékařů. Co byli naprosto skvělí. Nemyslím, že to co píšeš jdou hlavní úniky peněz ve zdravotnictví.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.