"Musíš svůj život pojmout a prezentovat jako hezký."
Ano, to si myslím, že je jádro pudla, má kolem sebe příliš trápících se blízkých. Pracuju na tom, teď jsem se bohužel zasekla s tím konraktem, tak to není moc veselé, ale nechci, aby to na děti dopadalo.
A Koliho - před dětmi nic netajím/netajíme, jen je zase nechci zatěžovat víc, než je zdrávo - takže informaci měla doufám ve vhodné formě a měla možnost se ptát, i jsem se jí občas kontrolně ptala, jestli se kvůli rozchodu netrápí atd - a prý ne. Jenže teď na ten podzim jsou depresivní možná všichni v rodině a na ní to dolehlo. Je to těžký, při těžkém astmatickém záchvatu všichni kolem ní v nemocnici běhali a ona zarytě 3 dny trvdila, že se jí dýchá pořád stejně (ve smyslu dobře), a na mě se zlobila, že jsem ji tam odvezla...nechtěli jí pustit ani pátý den.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.