Rodinova, presne tohle jsem ja. A manzel je obcas na mrtvici... Trochu se uklidnil, kdyz jsem dostala diagnozu adhd a v popisech projevu u dospelych tohle stalo na prednim miste.
Ja sama jsem z toho hotova, vsude priletim na posledni chvilku nebo tesne pozde. Do letadel jsem nastupovala zasadne jako posledni, jednou mi i znova privazeli schody a znova otevirali dvere. Jenom jednou uletelo, ale to jsem byla s pritelem podobneho razeni. Fakt se to da jen tezko ovladat, adhd jsou rizeni impulzema. A aby se clovek dokazal zachovat PROTI sve prirozenosti - konat hned a tady jako treba tu vymenu osvetleni - na to musi byt obrovsky soustredenej!
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.