To, že to dospělo do takové fáze, asi stresem bude, ale i tak.... Před 20 lety jsem jela na přijímací zkoušky do Prahy - bohužel o den později. Přesto mě vzali, dali mi test napsat v ředitelně. A před 5 lety jsem v den obhajoby bakalářky zjistila, že mám obhajovat bakalářku Nakonec jsem to stihla, byť to bylo 120 km daleko, ale bylo to dost psycho. Já se navíc večer předtím opilá s tchyní, tak jsem se pak v autě málem poblila. Zatáčky a vysoká rychlost. Byla jsem úplně zelená při té obhajobě. Syn prý může mít ADHD po mně. Já ve škole problémy neměla, určitě ne se zapomínání a nenošením pomůcek. Jen jsem pořád vyrušovala... Je to peklo pro okolí, ale mně to tedy taky přidává roky. Já se cítím na 90.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.