| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Bezlepková dieta, celiakie

5.4.2018 14:33:36 Ekaterina

Re: Bezlepkové a bezvaječné kaiserky

Já jsem kdysi pekla tyto housky, byly moc dobré:
Housky
500g Schar B, 450 ml. sodovky, ½ kávové lžičky cukru, 2 lžíce olivového oleje, 10g sušeného droždí nebo 15g čerstvého, čajová lžička soli
Smícháme droždí a mouku, přidáme vodu a vypracujeme těsto. Přidáme olej a ještě pár minut mícháme, až je těsto pěkně poddajné. Pracovní plochu poprášíme moukou a pomaštěnýma rukama vytvoříme housky. Na povrchu je nakrojíme, potřeme vajíčkem nebo olejem a posypeme semínky. Housky dáme na plech s pečicím papírem, přikryjeme vlhkou utěrkou a necháme v teple kynout až zdvojnásobí svůj objem (asi 30 min.). Pečeme v předehřáté troubě cca 30 min. na 220°C.
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Téma: Bezlepkové a bezvaječné kaiserky Sulla 5.4.2018 11:11
*Re: Bezlepkové a bezvaječné kaiserky Kopřiva Dvoudomá 5.4.2018 13:51
**Re: Bezlepkové a bezvaječné kaiserky Sulla 5.4.2018 14:11
*Re: Bezlepkové a bezvaječné kaiserky Ekaterina 5.4.2018 14:33

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.