20.9.2018 14:55:42 Sam01
Re: Vozíte děti do školy?
Monty,
já ti řeknu,že jsem fakt ráda,že jsem se z toho centra odstěhovala. Přímo v centru pár metrů od Václaváku jsem bydlela jako malá. V širším centru,tam,kde je zastávka metra jsem žila do dospělosti. A teď jako dospělá jsem se zcela dobrovolně odstěhovala od toho metra pryč. A to jsem fakt bydlela přímo u metra. U nás ve vlčí řiti
mám naprostý klid a to je mi mnohem přednější,než metro přímo u domu.
A zcela upřímně ty jako neřidič nemůžeš posoudit,jak rychle se člověk,kam dostane. Ono se totiž mnohdy dá jet mimo oficiální trasy a tím fakt nejedeš v zácpách. Jezdím denně a málokdy se mi stane,že bych opravdu uvízla v nějaké zácpě. Pokud třeba najedu na jižní spojku a zjistím,že je tam kolona,tak na prvním sjezdu frčím pryč a objedu to jinou cestou. Třeba do těch Vršovic co jezdím nejčastěji mám hned několik možností. Jižní spojka,Černokostelecká, Přes údolí dutých lebek, přes Jarov a Želivárnu atd. Jenom holt musíš vědět kudy to dáš. Když třeba z Počernické v Malešicích uhneš ke hřbitovu,tak pohodlně projedeš do Ruské a tou zadem dojedu na Moskevskou a pidi uličkou ke stadionu. Prostě nejedu hlavním tahem. MHD bych se fakt pinožila přes hodinu s přestupem a ne 20 minut jako autem. A, když je trénink třeba do půl desáté,tak bych jela s večerním intervalem ještě déle.
Odpovědět