Naletěla jsem - jak z toho ven?
Prosím o pochopení a zároveň berte jako varování, že i poměrně inteligentní člověk může podlehnout..
Podepsala jsem jakousi přihlášku k zajištění levnějších energií - "šmejdskou". Byla jsem v oslabení, těžko vysvětlit - praskl mi rub, držel jen nasazený, po dvou hodinách obvolávání 18 zubařů v Ostravě bez úspěchu jsem si napustila vodu do kýblu, že doma vytřu, celkem jsem spěchala, asi za hodinu musela jet do školy pro kluka, no nervy z toho zubu, z těch zubařů, sebevědomí na nule, přecitlivělost.. no a taky vlastní blbost..
Někdo zazvonil - jsme Centrální výběrové řízení, potřebujeme se dostat do sklepa k elektřině - řekla jsem ať zazvoní na předsedkyni v baráku. Za chvilku zvonili u dveří, u předsedkyně už byli - prý.. Před půlrokem chodilo něco poštou, co mělo nájemníky upozornit na jakési změny v administraci za energie, že se týká poplatku za vystavení faktur, které budu mít levnější díky tomu výběrovému řízení (VR) a tohle furt dokola, prostě o nic nejde.. Podepsala jsem to, pak několikrát volali na nějaké ověření údajů. Celé mě to obtěžovalo, chtěla jsem ho vypakovat co nejrychleji, podepsala jsem to! Vlastně nechápu, jak mohl sedět u mě v obýváku.. no jsem debilka, ale prosím pomoc, pište mi, jestli máte nějakou zkušenost. Dnes mi přišel dopis se smlouvou, dle které jsem "povinna" přejít k dodavateli energií, který bude tím řízením vyhrán a je nemožno odstoupit.
- nechci vás odradit příliš dlouhým příspěvkem (jak mám ve zvyku), tak podrobnosti uvádím do dalšího.
Odpovědět