Re: Naletěla jsem a prosím o pomoc, jak z toho ven
No nepropadej panice se dobře řekne - nemusíte to netu hledat, já vám povím: někdo tam psal, že opravdu dostal výhodnější podmínky, smlouvu podepsal na dva roky, po té době ale chtěl změnu, už proto, že se stěhoval a chtěl nějakého velkého spolehlivého dodavatele, ale najednou zjistil, že smlouva běží furt dál a není možno ji zrušit, nakonec se mu povedlo, s nějakým poplatky, celkem asi 6tisíc!
2. Přihláška je sjednána na dobu určitou, 6 měsíců na jedno VR.
- CVR se zavazuje uzavřít s vítězným dodavatelem smlouvu o dodávkách - na základě zmocnění (přiloženo - s mým podpisem! z toho tabletu?)
- zájemce podpisem tého přihlášky výslovně žádá poskytovatel, aby s plněním svých povinností vyplávajícíhc z přihlášky začal bezprostředně po jejím uzavření, tedy před uplytnutím zákonné 14denní lhůty pro odstoupení od přihlášky. Není tím dotčeno právo na odstoupení od přihlášky.
- to jsem projela.. Každopádně já jsem je nežádala. O nic. Oni mi něco nabídli. Ptala jsem se toho pracovníka u mě doma i v tom telefonu, až to řízení proběhne a dají mi vědět, já pak musím s novým dodavatelem podepsat smlouvu - řekli samozřejmě, nikde ani slovo o zmocnění!
?? - zájemce je povinen zdržet se právního jednání, které by mělo za následek nemožnost sjednání smlouvy o dodávkách energií s vítěz. dodavatelem prostřednictvím poskytovatele jako zmocněnce v době platnosti této Přihlášky. Za toto porušení je poskytovatel oprávněn uložit smluvní pokutu 2 000 kč splatnou do 14 dnů. Poskytoval se zavazuje uhradit zájemci smluvní pokutu 2 000 splatnou do 14 dnů pokud poruší závazek poskytovatel uspořádat VR.
- tohle je právně v pořádku?
Odpovědět