6.5.2019 8:11:41 Sl+2
Re: Veeelmi malá kuchyň na chatě - myčka a studená voda nebo dřez a průtokač na teplou vodu
Díky všem za reakce. Zase mám na čím uvažovat. Abych to shrnula, myslím, že neumyju v míň vodě - umyju teda, ale neopláchnu. Na průtokáči mě ještě štve, jak pořád odkapává /charakteristický rys/. A pak mě štve, že pro průtokovače je strašně malá nabídka baterií. Možnost opaření fakt existuje, ano, voda z průtokače je hodně horká. Nějaké extra přesuny myčky atd. nejsou reálné - kuchyně je v suterénu, v kamenných zdech, koupelna o patro výš. Takže budu dumat nad variantou myčka a studená voda, myčka a baterie s ohřevem, nebo nechat tak, jak to mám (bez myčky a horká voda z průtokáče).
Jinak pro Fren: Ne, neplatím jim to. Jen se organizačně starám. Pokud tam nejsme my, tak každý při příjezdu a odjezdu nafotí vodoměr a elektroměr a pak pošle částku (jsou vycvičeni), navíc já průběžně rozdávám pokyny typu švagrová č. 1 přiveze velký prášek na praní, kamarádka přiveze velké a malé pytle na odpadky a wc papíry, švagrová č. 2 přiveze houbičky, kartáče a papírové utěrky. V oběhu je asi 10 klíčů od chaty a všichni dodržují návštěvní disciplinu a zapisují se do online excelovské tabulky.
Všem nám to tak vyhovuje a rádi tam jezdíme. Proto chci, aby to bylo ještě lepší a mám pocit, že myčka by pomohla. Ale nejsem si jista, zda to není zbytečnost
Odpovědět