snazim se naplnil si zivot pozitivama, a vyloucit negativa
hadru pro sebe kupuju malo, kombinuju sekace, basic veci z retezcu s drazsimi kousky, o kterych vim, ze vydrzi roky (treba Marks and Spencer), taky mam rada Tchibo, ktere mi zatim taky vydrzelo hodne dlouho, obcas koupim neco z Litexu a v tom chodim i po meste, ac je to urceno na outdoor, vyjimecne si koupim neco v cizine na dovolene....ale jinak hadry neresim (a dcera kupuje vetsinou v New Yorkeru a v HM...kdyz nepocitam jeji znackovee veci)
oblibila jsem si jeden typ kalhot v Marks and Spencer, uz jsem je tam videla asi po 4 roky, jsou takove teplejsi, na podzim je zdrazi, maji je celou zimu a na konci zimy je zlevni, a dalsi rok zase, uplne ty same kalhoty, uz jsem si postupne koupila troje a porad je nosim....je to trochu legracni, ale ja nevyhledavam modni obleceni, spis nadcasove
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.