Darino, vrchol českého knižního trhu je kveten a potom až období rijen-listopad, takže mi od nakladatele prijde velmi logické, ze vydani nacasuje na začátek rijna. Kdyby to vydali na zacatku července, prodají toho výrazně míň a budou jim ležet prachy ve skladových zásobách. V jiných zemich to holt můžou mít jinak, tady to funguje takhle, to mi věř.
A proč se vlastně tolik rozčiluješ ? Pokud si to chceš přečíst co nejdřív, máš možnost si to koupit v originále, nebo v angličtině, němčině nebo treba v té polstine, záleží jakými jazyky mluvíš. Já čtu spoustu novinek v angličtině a nějak mě to nenutí nadávat, že jsme nějak ošizeni, když cesky překlad vyjde o půlroku později. Stejně si ho pak koupím taky, abych si to porovnala jazykově a ocenila práci překladatele.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.