25.10.2019 10:25:54 Begonie
Re: Utajená kamarádka
Jiste, ze bavime, ale tak obecne, nezahrnuje to vyslech, co a s kym jsme delali kazdou minutu toho vikendu, kdy jsem se nevideli.
Je se zeptam, co budeme delat o vikendu? Kor ted, kdy už me se na chatu jezdit nechce a on tam jezdi rad, tak klidne vyrazi sam. Manzel odpovi - pojedu na chatu. Co ty? Ja: Ještě nevim. Musim odvezt nase, pak se mozna stavim za kamarádkou. A budu se koukat na rugby. A Adam (syn) chce mit na vikend kamaráda na navsteve, tak jim asi budu muset vecer něco uvarit.
To samy v nedeli vecer. Manzel prijede z chaty. Ja se zeptam: Jak bylo. M.: Dobry, svitilo slunicko, na tenise byla oslava, tak jsem zasel a predstav si, ze umřela sousedka. Ale když se nic tak vyjimecnyho nedeje, tak odpovi jen: Dobry. Co by mi asi tak rikal? Ze posekal zahradu? Ze si vecer topil v krbu? Co by se tam asi tak delo? Kdyby tam nahodou sebou mel milenku, tak by mi to stejne nerikal (aspoň doufam).
Ja proste doma o spouste věci nemluvim. Ne proto, ze by to bylo nejak tajny, ale je to tak nezajimavy a nevinny (jdu s kamaradem/kamaradkou na kafe), ze nevidim důvod to nejak zvlast explicitne sdelovat.
Odpovědět