26.2.2020 11:47:31 Sam01
Re: Veselé stěhování
Stěhování je šílenost sama o sobě. :-D
Já měla štěstí,že jsem se vždy stěhovala do většího takže se ten donesený bordel hned dobře rozmístil. Poslední stěhování bylo šílené.
V podstatě do posledního dne jsme makali na baráku. Každý den do práce,pak na barák a v noci dobalovat věci doma,abych to měla přichystané na stěhování.Při každé jízdě ze starého bydliště do nového jsem pořád někde tahala nějaké krabice s krámama. I teď,když už tu v podstatě 4 roky žijeme si říkám,že asi objednám kontejner a věci,které jsem neměla v ruce rok ihned vyhodím. Jenomže tohle je po babičce to si chci schovat na památku.Tenhle porcelán sice nepoužívám a nikdy nebudu,ale je cca 130 let starej. A takhle bych mohla pokračovat. Vždycky jsem říkala,že bude peklo jednou vyklízet barák po tátovi a teď si v duchu říkám,že už teď je mi líto našich dětí. :-D Jednou se do toho,ale pustím a opravdu to začnu vyhazovat,protože vážně máme moc věcí a některé ani nepoužíváme. Jsou jen uložené,protože jsou funkční a je škoda je vyhodit. Občas se tu dělají ty garážové výprodeje,tak se asi jednou připojím. A u těch starých věcí jako jsou obrazy,šperky a porcelán zjistím,kde se to dá nechat ocenit a všechno dám pryč. Moje děti o to stát nebudou a já to mám jen uložené ve skleníku,protože na používání to není.
Odpovědět